02 de maig 2009

Nosaltres no marxem de pont

Avui era més fàcil que altres dies aparcar, els carrers de Molins estaven molt més tranquils... La raó és evident, molta gent ha marxat de pont, però nosaltres demà fem un dissabte com al que estem acostumats i ens posem davant (i darrere) dels micròfons, al peu del canó.

Aquest dissabte dedicarem la secció de l'actualitat a parlar-ne de la situació actual dels quatre milions d'aturats. Una xifra molt alta que sabrem com incideix a Molins de Rei parlant amb Joan Ramon Casals, el regidor de Promoció Econòmica. Després conèixerem un cas de prop: el Manuel Recio treballava a l'empresa de components Esteban Ikeda i finalment, després de molt lluitar, 266 persones han acabat al carrer.

Com a proposta destacada, a la població veina de Sant Vicenç dels Horts s'organitza aquest cap de setmana la Primera Mostra de Cinema Manga i Anime. Ens acompanyarà el Manuel Guerrero (que no és familia meva), representant de Selecta Visión, una de les distribuidores més importants de cinema d'aquest tipus i que ens donarà a conèixer aquest món fantàstic.

I al zàpping parlarem de la mort de Javier Ortiz, d'una columna censurada al periodista de El País, Enric González, i farem un anàlisi de la gala d'Operación Triunfo, on va entrar Victor Púa, concursant de Sant Vicenç dels Horts i al que li fem un marcatge especial per raons de proximitat geogràfica.

A tot això cal sumar-li les seccions habituals, fent un incís especial en el Culturitzem-nos, en el que el Xavier Viader ens explicarà les extincions massives que hi ha hagut al món (fa milions d'anys). Així ens adonarem si amb la grip del porc n'hi ha per tant, o no...

Ja sabeu, demà dissabte, de 10 del matí a 2 del migdia, a Ràdio Molins de Rei i des d'aquí mateix.