29 de maig 2009

Aquest dissabte, periodistes mítics i el triplet del Barça

En el programa d'aquest dissabte parlarem del Barça, no patiu. A partir de la una del migdia tindrem la tertúlia esportiva com cada dissabte, on parlarem de la final de Roma, com no podia ser d'una altra manera. A més, a la tertúlia tindrem amb nosaltres al Ricard Camprubí, que la setmana passada ens va explicar que aniria a viure la final en directe a Roma. Ara, com la resta de barcelonistes que han estat a Roma, està tornant a la realitat. Ens explicarà com va anar l'experiència i com va viure el partit.

Abans d'això, a l'inici del programa, parlarem de dos grans figures del periodisme. Primer, entrevistem al Boban Minic, locutor de ràdio a Radio Sarajevo fins que va arribar la guerra i va acabar amb la seva veu després de passar hores i més hores davant del micròfon. Ara, viu a L'Escala i escriu per a El Periódico. El coneixerem una mica més aquest dissabte a partir de les 10.20.

I tot just després, a l'Extramurs, escoltarem el discurs d'Enrique Meneses al recollir el premi Miguel Gil. La Cristina va estar allà i ens portarà l'àudio d'aquell moment per compartir-ho amb tots nosaltres. L'Enrique Meneses és un periodista amb molts anys d'experiència i que ara esta abocat a la xarxa, on manté un blog de referència.

A la segona hora anirem fins a Santa Coloma de Cervelló, on aquest cap de setmana es celebra la Fira de la Cirera. Connectarem amb el regidor de Cultura de Santa Coloma, Josep Maria Oró.

A més, ens desplaçarem fins al poliesportiu municipal, on es celebrà demà durant tot el matí l'Aquatló infantil.

En el Zàpping, quan siguin les 11.40 aproximadament, també en parlarem d'alguns aspectes relacionats amb el Barça però als mitjans de comunicació. Al Zàpping també parlarem d'Operación Triunfo, del fracàs de Javier Sardà amb La Tribu i de l'engany que està fent Cuatro amb Perdidos en la tribu.

I a tot això hem de sumar les nostres seccions habituals amb els col·laboradors habituals. Ah, i ja us ho diem abans de començar el programa: Felicitats a tots els aficionats del Barça!