22 de maig 2009

Cap a Roma?

Aniràs a Roma a viure en directe la final de la Champions?

Vas demanar entrades però el sorteig t'ha deixat fora?

T'indigna veure com s'ha fet el repartiment d'entrades?


Aquest dissabte parlem del Barça a El Futur és ara. Avançem la tertúlia esportiva a la primera hora. El moment de l'actualitat el dediquem a l'esport de manera extraordinària davant de l'oportunitat històrica del Barça d'aconseguir el triplet.

Volem que ens expliqueu si anireu a Roma o si ho heu intentat però no ho heu aconseguit. Si sou dels afortunats que estareu a la final, volem parlar amb vosaltres per saber com heu organitzat el viatge i com viviu els dies previs. Envieu un mail a elfuturesara@gmail.com o truqueu al 93 668 61 61. Volem llegir els vostres mails o parlar amb vosaltres aquest dissabte previ a la final.

Recordeu que parlarem del Barça, amb els nostres tertulians habituals, al voltant de les 10.20.

3 comentaris:

José Luis ha dit...

Soc d'un poble de Terol -no forma part de la Franja de Llevant-, i tot i els problemes amb els litigis amb Catalunya per les obres d'art de Barbastre, tot i la polemica del archiu de la Corona d'Aragó, van posar una bandera del Barça a una plaça fa dies, despres de la final de Copa. Ningu va dir res, encara es trova a dalt. Aixo diu molt del Barça, i tambe del poble, i demostra quantes voltes li dona l'esport a la politica...

(disculpa el meu català turolenc, jeje)

David Guerrero ha dit...

José Luis, gràcies pel teu comentari. Ho parlarem en el programa del proper dissabte, guanyi o perdi el Barça, perquè com bé demostra el cas que ens expliques, esport i política han de ser coses diferents.
Gràcies!

Anònim ha dit...

De utopias se vive. Deporte i política separados... en fin