08 de maig 2009

Aquest dissabte: bàsquet en cadira de rodes i roses de Sant Feliu

Un dissabte més, l'equip de El futur és ara es posa als controls de la ràdio nostra. Aquest dissabte rebem en el nostre estudi al Ramon Gisbert, president de l'UNES Sant Feliu, un equip de bàsquet en cadira de rodes de la població veïna. Equips com aquest no n'hi ha gaires, i el de Sant Feliu, a més, és un dels més destacats d'Espanya. A més del seu president, tindrem amb nosaltres al Joaquin Rivas, responsable de l'àrea de comunicació, i un jugador de l'equip que viu a Molins de Rei. Si ser esportista ja comporta esforç, imagineu-vos en cadira de rodes. Això serà a la primera hora del programa, a partir de les 10 del matí.

Al voltant de dos quarts de dotze, tornarem a Sant Feliu de Llobregat, en aquest cas per parlar de les Festes de Primavera. Parlarem amb la regidora de cultura, Lourdes Borrell, que ens explicarà el que podem trobar aquest cap de setmana a la població veïna. Ja us avisem de que tenen l'exposició nacional de roses, la més important que s'organitza a l'Estat Espanyol. A tot això cal sumar-li la Fira Comercial i Industrial i moltes activitats que podeu consultar en el programa de la festa.

Quan faltin vint minuts per arribar a la 1 del migdia, en el Zapping ja us podem avançar que parlarem d'Operación Triunfo. Recordeu que si Sant Vicenç dels Horts ja va tenir una parella concursant a Gran Hermano, ara havien aconseguit ficar un altre a Operación Triunfo. Li voliem fer el seguiment merescut però ens ha estat impossible: la raó, que l'han eliminat a la primera gala. La nostra especialista en l'aspecte més freak de la tele, la Gemma Martos, assegura que ha estat un tongo. L'escoltarem i veurem si realment Victor Púa es mereixia anar al carrer o no. I atenció perquè la setmana vinent -continuem amb la vessant freaky- és el festival d'Eurovisión. Ja us podem anunciar que tindrem actuacions especials que escalfaran motors de cara a la setmana vinent.

I quan passin uns minuts de la 1, arribarà el moment de la tertúlia esportiva. Obviament, el Barça monopolitzarà la tertúlia esportiva. Els nostres tertulians segur que celebren la golejada del Barça al Madrid i la classificació dels blaugranes per la final de la Champions a Roma. Ah, al Zàpping també escoltarem com van cantar aquests gols a les diferents emissores.

A tot això, sumeu-li les seccions habituals i ens surt un programa ben carregat des de les 10 del matí fins a les 2 del migdia. Us esperem!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Recomiendo el documental que se puede encontrar en cinetube, ¿Y tu que sabes? en cualquiera de sus ds versines. El original en inglés és Down on the rabit hole o algo así.