31 de maig 2009

Derbi i l'Aquatló


L'aquatló i el derbi local de futbol han estat els temes tractats en El joc de l'esport.

El dissabte 30 va ser el dia escollit per la secciò de triatló del CN Molins de Rei i la Federaciò Catalana de Triatló per organitzar la quarta edició de l'Aquatló infantil de la vila de Molins de Rei.
Aquesta modalitat del triatló adaptada per infants consta d'una primera part de cursa a peu, un recorregut de natació i, per acabar, un altre cop a peu. Les distàncies es van combinant en funció de la categoria. L'activitat va començar a les 11:30 i finalitzava a les 12:45 amb l'entrega de premis. Lluís Remon ens feia un balanç de l'Aquatlò en directe des de la piscina on estava la nostre companya, Estel Tort.

Aquest cap de setmana, última jornada de lliga del grup vuitè de segona territorial. El derbi local, Molins de Rei CF-CER Incresa arribava, a priori, en moment clau. Els resutats han fet que el diumenge a les 12 les dues esquadres només es juguessin l'honor en el municipal Josep Raich.
En el Joc de l'Esport entrevistavem al responsable de comunicaciò, Gerard Velez, i a l'entrenador del Molins de Rei CF, Teo Carvallo.

Si algú troba a faltar veus procedents del CER Incresa, és el nostre deure informar-vos que el seu president Martí Zapata, es nega a fer declaracions a cap mitjà de comunicació local. L'entrenador Gregorio no agafa el telèfon. Des de el Joc de l'Esport ens sap molt de greu aquesta situació ja que sempre hem seguit l'actualitat de l'equip del Barri del Canal amb molta passió. No entenem aquesta actitud, pero si bé la respetem ja que no podem obligar a ningú a parlar. De totes maneres, tots aquells aficionats a l'Incresa, que sàpiguen que un servidor, Jose Polo, i la redacció del Joc de l'Esport, han posat tota l'intenció del món per parlar amb algú del CER Incresa.