04 de maig 2009

CAÇADORS DE TENDÈNCIES: LETIZIA vs BRUNI

El tema d’aquesta setmana ha estat la visita oficial de Sarkozy al nostre país. A la taula molts temes transcendents per tractar; la incorporació d’Espanya al G-20, la lluita contra ETA… Però cap d’aquests temes ha estat el tema de conversa de la gent, més important ha estat la guerra estilística entre Letizia i Carla Bruni. Qui és més guapa? Qui és més alta? Qui és més prima? Y com no, qui vesteix millor?

Per l’ocasió, Carla Bruni va optar per vestir-se de Dior, una aposta segura. En canvi Letizia va optar pel seu dissenyador estrella en moments importants, Felipe Varela, un modista que sempre encerta amb la princesa. No obstant, Letizia va optar per reciclar vestits, per solidaritzar-se amb la “plebe”, que està patint la crisi.

Però si hi ha una imatge que ha marcat la setmana, ha estat la de las dues dames pujant las escales de la Zarzuela. Dos siluetes, dos vestits, dos sabates i per els més mals pensats, dos culs que van protagonitzar totes les portades del mitjans més seriosos… No cal dir res més, una imatge val més que 1.000 paraules… Que cadascú jutgi ell mateix!






1 comentari:

Unknown ha dit...

Qui mesura més!!! ; qui es més prima !!! vya tela menudo chorreo0o0o0o