16 de maig 2009

EXCENTRICITATS AL MÓN DE LA MODA

Si la setmana passada ens quedàvem sopresos amb la nova marca de moda que està triomfant a tota Europa i que barreja las creences musulmanes amb la roba més cool, Styleislam . Aquesta setmana ens hem quedat perplexos amb les excentricitats del món de la moda; un llibre com a revenja y un personal shopper "d'alçada".


El dissenyador de moda alemany Karl Lagerfeld acostuma a dur ulleres de sol fosques no per a protegir els seus ulls, sinó per a fer la migdiada en les reunions de treball o quan el seu interlocutor li resulta avorrit. Així ho revela Arnaud Maillard, durant 15 anys assistent personal del modista alemany, en el seu llibre Karl Lagerfeld i jo, que es publicará en els pròxims dies i que el diari alemany Bild va avançar ahir.Voleu saber que més a dit Arnaud Maillard? Doncs escolteu avui al Caçador de Tendències.



Què fa aquest home amb sabates de taló? La resposta avui al Caçador de Tendències. Per anar obrint boca, ell és Víctor Blanco, expert en moda i personal shopper. Des de fa quatre anys aquest expert en moda i tendències, no té cap complexe en calçar-se talons quilomètrics.