09 d’abril 2009

Per Setmana Santa... programa concentrat

Quan arriba Setmana Santa... nosaltres ens ho prenem com Déu mana (si ens permeteu la broma fàcil...). Aquest dissabte no matinarem, però això no vol dir que us quedeu sense la dosis setmanal del programa. Us hem deixat preparades quatre hores amb un recull de diferents moments d'aquesta temporada.

A la primera hora podreu escoltar un recull de totes les entrevistes realitzades entre setembre i desembre tractant tot tipus de temes: literatura, medi ambient, salut, música, turisme... També recuperem el dia en què la Cristina Fernández va dedicar el seu Extramurs a parlar de Colòmbia i acabem la primera hora repassant el curios cas de Jose Tojeiro, tot un personatge que fa molts anys va ser enganyat per unes noies dedicades a la "prestitación" que li van posar "drojas" en el Colacao.

A partir de les 11, recuperem la crítica cinematogràfica del Jaume Claver dedicada a Gran Torino, la darrera pel·lícula de Clint Eastwood que us recomanem que aneu a veure aprofitant aquestes vacances de Setmana Santa. A l'espai de les propostes culturals, si la setmana passada vam parlar de passions i processons, com segurament alguns esteu empatxats de tot això us oferim l'entrevista que vam fer al vicepresident d'Ateus de Catalunya, Joan Carles Marset, el passat mes de gener amb qui varem parlar en motiu de la campanya publicitària als autobusos de Barcelona. També podreu escoltar el nostre homenatge a Pepe Rubianes la setmana posterior a la seva mort, i per acabar amb un toc d'humor podreu escoltar la versió del nostre particular Lluís Llach de la cançó que representarà a Espanya a Eurovisión enguany. Pròximament la podreu escoltar al blog.

A la tercera hora recuperem el Culturitzem-nos que va dedicar el Xavier Viader fa unes setmanes a les ones electromagnètiques, per tal de que pugueu entendre una mica millor com arriben fins el vostre aparell de ràdio el que nosaltres fem des de l'estudi, com funcionen els microones i moltes coses més. El Músiques del Ricard Gimeno dedicat al Imagine de John Lennon posarà un punt musical al voltant de les 12:30 i escoltarem tot seguit el Caçadors de Tendències que la Gemma Martos va dedicar a explicar-nos quines tendències han de portar tant homes com dones aquesta primavera. I dedicarem els vint minuts que faltin per arribar fins a la 1 del migdia per recuperar la secció del Zàpping que vam dedicar a analitzar el circ mediàtic que es va muntar al voltant de la mort de Marta del Castillo. Els periodistes que col·laboren al programa diran la seva i entre tots reflexaran un estat d'insatisfacció, especialment contra el tractament televisiu del cas.

I atenció perquè la darrera hora de programa anirà destinada integrament a l'esport molinenc. Aquest dissabte podreu escoltar un especial de El joc de l'esport on es repassarà tot el que ha passat en el que portem de temporada ens els diferents equips de la vila. La permanència de l'equip d'handbol femení a Primera, la bona temporada de l'equip de waterpolo que obre la possibilitat de l'ascens a Divisió d'Honor i l'enfonsament del Recreatiu Incresa al fons de la classificació seran alguns dels molts temes que seran objecte de repàs fins a les 2 del migdia.

Desitgem que vosaltres també gaudiu d'aquests dies de descans. Ens retrobem dissabte vinent amb els continguts habituals.