25 d’abril 2009

Teatre: les novetats de la setmana

Últimes estrenes:

L'Habitació de Verònica d'Ira Levin

La Susan i el Larry, una parella que s'acaba de conèixer, estan passant un dia fora quan un home i una dona se'ls acosten bocabadats per la gran semblança de la Susan amb una noia anomenada Verònica, morta molts anys enrere.L'home i la dona es presenten com el Senyor i la Senyora Mackey, antics servents de la familia de la Verònica, els Brabissant. Li demanen a la Susan que els acompanyi fins l'antiga mansió dels Brabissant i un cop allà encarni durant una estona a la Verònica per alleugerir el patiment de l'últim membre viu de la familia Brabissant: una germana de la Verònica, ara ja vella i senil, que creu que està vivint en el passat quan la Verònica encara era viva.


Dimecres, dijous i divendres a les 21:30 h
Dissabtes a les 18:30 h i a les 21:30 h
Diumenges a les 18:30 h
A la Sala 2 del Club Capitol
Plastilina de Marta Buchaca
Plastilina aborda les noves formes de violència que impregnen el món adolescent d'avui dia. En Marc, en Pau i l'Arnau cometen un crim. Un crim que no tenien planejat. El que comença com una nit de festa es converteix en un crim atroç i en un titular als diaris i als telenotícies. La trivialitat de la violència juvenil contrasta amb el calvari que hauran de passar els pares, incapaços de suportar la pressió mediàtica i d'acceptar que un fill seu pugui haver comès un acte tan terrible. Plastilina parla de la culpa, de l'herència, de la família; i del risc que comporta viure sense un manual d'instruccions.
Dimecres, dijous, divendres i dissabtes a les 22:00 h
Diumenges a les 19:00 h

A la Sala Beckett
La Partida d'Oscar Sanz

Tres amics de tota la vida es reuneixen una vegada al mes per fer una partida. Contradiccions, enveges, hipocresia, etc. A poc a poc veurem que són més coses les que els separen, que les que els uneixen.





Dijous, divendres i dissabtes a les 21:00 h
Diumenges a les 19:30 h
Al Teatre del Raval


Terra Baixa d'Àngel Guimerà

Terra baixa, una de les obres més emblemàtiques del teatre català, tracta un dels temes recurrents en les tragèdies de Guimerà: la passió enfollida i cega que, en aquest cas, arrossega en Sebastià, propietari arruïnat, cap a la Marta. Sola i recollida de la misèria, ella accepta de grat la possessió. Fins que arriba en Manelic, un ingenu salvatge, ple de vida, que la va transformant a poc a poc. La Marta se sentirà embrutida i decidirà salvar-se a través de l'amor de Manelic.





Dijous i divendres a les 21:00 h
Dissabtes a les 18:30 h i a les 22:00 h
Diumenges a les 18:30 h

Al Teatre Romea

1 comentari:

Unknown ha dit...

Oreig. Si estás interesant en anar a veure la partida avisam i anem. El David segur que s'apunta. Resulta que tinc un amic que es colega dels actors i tal i podria estar prou bé anar-hi. Ja dirás alguna cosa