28 d’abril 2009

Miracles, Sorpreses y halterofília


La nostra redaccio d'esports ha estat una mica ausent en el blog del programa, pero no us preocupeu que us posarem ben al día.

El passat 25 de març el nostre Joc de l'esport va tenir tres temes principals.

El primer d'ells era el posible ascens de categoria del sénior masculí de waterpolo del CN Molins de Rei. Jaume Mas, gerent de l'entitat, ens explicava com encarava l'equip aquest últim partit de lliga on gairebé es necessitava un miracle per aconseguir l'ascens i que significaria aquest fet per l'entitat.

El segon tema era el bàsquet. El sènior masculí del CE Molins de Rei estava a una sola victoria d'aconseguir l'ascens a segona catalana i l'Albert Piera ens explicava els secrets del partit que els enfrontaria contra el segon classificat, El Pratenc, a la seva pista. Piera tambè ens desvetllava una gran sorpresa per nosaltres, l'any vinent ja no será coordinador esportiu del club ja que la directiva ha decidit professionalitzar més l'entitat i prescindir dels seus serveis.

El tercer tema, amb el que vam obrir el programa, era el I Torneig internacional d'halterofilia de Molins de Rei. Vam entrevistar a uns dels components de la selecció catalana, el molinenc Ismael García.



Video thumbnail. Click to play
Click To Play