24 d’abril 2009

Aquest dissabte: l'exili en primera persona

Aquest dissabte a El Futur és ara tindrem amb nosaltres a la Josefina Piquet, que va viure de petita la guerra civil i va iniciar el camí de l'exili el mateix dia que entraven les tropes franquistes a Barcelona. A partir d'aquí, comença una història marcada per l'exili a Françai que coneixerem aquest dissabte de primera mà a la primera hora del programa, al voltant de les 10.25 del matí.

A més, aquest dissabte podreu escoltar caramelles en directe des de l'estudi del carrer Foment. La Coral Flor de Neu passarà el matí de dissabte cantant caramelles als carrers de Molins de Rei, i al voltant de dos quarts de 12 vindràn a la ràdio a omplir l'estudi de aquestes cançons tradicionals.

També heu de prestar atenció al Zàpping, a partir de les 12.40, perquè després de fer el seguiment d'una concursant de Gran Hermano que venia del poble de l'altre costat del riu, Sant Vicenç dels Horts, ara tenim a un jove que està a punt d'entrar a Operación Triunfo. Està vist que a Sant Vicenç són uns fanàtics dels realitys. Ah, i parlant d'espectacle, analitzarem l'espectacle muntat al voltant de la Susan Boyle a la Gran Bretanya, una noia que es va presentar al càsting del Factor X anglès i s'ha convertit en una estrella mediàtica del Youtube, on els seus vídeos són més vistos que els d'Obama.

A la tertúlia esportiva de la quarta hora analitzarem l'agressió de Pepe aquesta setmana i la seva sanció, entre molts altres temes. I a tot això hem de sumar el Músiques, l'Extramurs, el Culturitzem-nos, la secció teatral, el cinema, el caçadors de tendències i moltes coses més. A Ràdio Molins de Rei, a partir de les 10 i fins les 2 del migdia, en rigurós directe.