15 de març 2009

L’Ajuntament felicita als millors esportistes de la vila


El passat 24 de febrer l’Ajuntament de Molins de Rei va guardonar pels seus éxits a un grup d’esportites molinencs. Aquest reconeixement que es fa trimestral o quatrimestralment va recaure aquest cop en Jordi Comes (atleta del Futbol Club Barcelona), Xavier Foj (corredor del Rally Dakar) i en la Secció de Billar del Foment Cultural i artístic.

L’atleta Jordi Comes va rebre reconeixement pel seus bons resultats durant l’any 2008. El molinenc va aconseguir els campionats d’Espanya i Catalunya de cross per equips representant al Futbol Club Barcelona. Individualment va aconseguir l'onzena posició en els campionats d’Espanya de Cross i la setena en els campionats de Catalunya. L’atleta intentará durant aquest any fer un pas més i assolir un nivell professional.

Xavier Foj després de 17 anys participant en el rally Dakar va rebre el seu primer reconeixement per part de l’Ajuntament de la vila. Aquest any Foj va acabar en 16º posició del Dakar en categoria general i en 2º a la seva categoria, la de cotxes de sèrie. Dies despres de la recepció a l’Ajuntament, Foj opinava que “és un punt afegit el reconeixement sent del món del motor” i que “és un reconeixement a tota una trajectòria”.

L’últim premiat va ser la Secció de Billar del Foment Cultural i Artístic. El club ha aconseguit pujar de categoria al quedar campions de la tecera divisió catalana de billar a tres bandes. L’equip composat per Anton Maynó, Rafael Pérez, Delfí Satiagosa, Carles Vidal, Miquel Ubach i Marc Maymó jugarán aquesta temporada que s’aproxima en una categoria gairebé professional coincidint amb el 50è aniversari de l’entitat molinenca.L’Ajuntament va decidir fer una menció especial Rafa Soto y Marc Maymó, segon i tercer, respectivament, del campionat de Catalunya de billar a tres bandes. Per el president de la secció, Anton Maymó això és “ un recolzamente a totes les hores de treball fetes”.

L’alcalde va convidar als esportistes a signar en el Llibre d’Honor de l’Ajuntament. Aquests també van rebre una litografia del pintor Martí Bofarull i un lllibre del dibuixant Josep María Madorell.

El Joc de l'esport felicita a tots els guanyadors i troba una bona iniciativa aquests tipus d'actes.