13 de març 2009

Aquest dissabte: Joan Carreras presenta L'home d'origami

Aquest dissabte a El futur és ara tornem a parlar de literatura. En aquest cas però rebaixem el to tant pujat de la setmana vinent, ens relaxem i rebem al Joan Carreras, que ens presentarà la seva tercera novel·la, "L'home d'origami". Amb aquest video tant suggerent es presenta a Internet, i atenció perquè teniu un blog per anar més enllà del llibre. De tot això en parlarem amb ell a partir de les 10:20 del matí.




A més, destaquem com a proposta del cap de setmana el Saló de la inmersió que es pot visitar aquests dies a la Fira de Cornellà. Per conèixer millor aquest saló parlarem amb l'Ernest Marco, gerent de Fira de Cornellà, amb qui també repassarem com afronta la Fira la situació de crisi econòmica.

A tot això, cal sumar les nostres seccions habituals. Aquest dissabte ja no estaran monopolitzades pel sexe. Esperem que tot i no parlar del Kamasutra ni fer un zàpping calent ens acompanyeu des de les 10 del matí fins a les 2 del migdia al 91.2 de la freqüència modulada o a través d'Internet.