08 de març 2009

Parlem de sexe a EL FUTUR ÉS ARA

El passat dissabte dia 7 de març El Futur és Ara va arribar a la seva edició número 69 i, com que aquest número té una estreta relació amb el món de la sexualitat, el tema del dia no podia ser altre que: el Sexe.
Així, doncs, des de l'equip del programa es va decidir enfocar gran part de les seccions a tractar aquest tema.
Durant la primera hora, a la secció d'Actualitat, vam oferir unes lectures de relats eròtics a càrrec d'unes joves actrius molinenques. L'Ana Soria i la Paula Pujol (del grup de teatre RteatreD de Molins de Rei), Barbara Garcia (la Juani del Cor de la Ciutat) i la nostra col·laboradora Estel Tort van ser les responsables de fer pujar una mica el to del programa.
Després ens vam posar seriosos un moment per parlar amb la Cristina Fernández que cada setmana ens parla de tot allò que passa a fora del nostre país amb la seva secció d'Extramurs. Aquesta setmana ens portava informació sobre el Sudan i la situació social i política tan complicada que està vivint.
Tot seguit, les Notícies curioses van tornar a aportar una nova sessió de sexe al programa.
Ja a la segona hora, el Jaume Claver va comentar les novetats cinematògrafiques de la setmana i l'Oreig Canela ho va fer amb les novetats teatrals.
La Maria Prats, acompanyada de quatre nenes, va parlar d'Astronomia en el seu Nens i Nenes i semblava més aviat que estés fent la feina del Xavier Viader que aquesta setmana va deixar la ciència de l'univers de banda per parlar-nos i culturitzar-nos sobre la sexualitat.
Tot seguit, vam retre un petit homenatge a l'actor i director Pepe Rubianes, que la setmana passada ens va deixar.
No van faltar al programa el Zapping, les Tendències i els Esports (aquesta setmana ja més normals sense canvis de colors o de samarreta). I com sempre el José Polo i l'Estel Tort, ens van apropar les novetats esportives de la nostra vila amb El Joc de l'Esport, que una setmana més es va fer ressó de les dificultats que travessen alguns clubs de Molins de Rei, tan pel que fa a aspectes esportius com ecònomics.