21 de juny 2008

Zapping: el jurat puntua als concursants d'OT

Operación Triunfo entra a la recta final. Aquesta setmana, en comptes de nominar, el jurat ha valorat cantant per cantant. Una gala eterna que la Gemma va veure sencera per explicar-nos tots els detalls.

Al nostre programa hem analitzat algunes de les actuacions i les valoracions de Risto. Aquí podeu veure les diferents valoracions que fa Risto Mejide:



Risto ha donat una puntuació baixa a Chipper perquè creu que no s'esforça. Tot i això el felicita perquè recordem que aquest concursant és negre, immigrant i gay. És a dir, que tenia tots els números per ser odiat per alguns sectors. La seva actuació continua en la seva línia; aquesta setmana també cantant en castellà.



Un altre concursant al que dóna canya és a Iván. Enumera els diferents canvis que ha fet aquest concursant, entre ells els de amagar el seu amanerament a mostrar-lo obertament. I és que aquest noi té tots els números per acabar de tertulià en qualsevol programa de Telecinco. Sembla ser que almenys això és el que busca.



El que més crítica rep per part de Risto és Pablo, com cada setmana. Tot i ser un dels tres que més punts va aconseguir, Risto li dóna ben pocs. I és que aquest noi ha demostrat no tenir gens de sentit del humor i ser bastant prepotent. Com a cantant és una mica millor que com a persona.



Com heu pogut veure al primer vídeo, Risto dóna diferents punts per diferents raons. Nosaltres ens quedem amb que ha estat la primera concursant que s'ha disfressat de concursant de Playboy i que Risto li desitja tanta sort com Esther, que aquesta setmana ens ha donat una gran sorpresa: ha aparegut en una sessió fotogràfica a Interviú.



Més concursants que van passar per les crítiques de Risto: Noelia. Risto ha donat com podeu veure en el primer vídeo una classe de marketing digna de ser escoltada per a una noia que es caracteritza pel seu silenci. I a Manu el que li critica és la seva joventut, ja que aquest noi és massa jove potser per estar en aquest concurs televisiu.

I acabem amb la concursant predilecta de Risto Mejide: Virginia. El jurat creu que és la única cantant que pot vendre un disc avui en dia. A més, la pobre noia ha estat molt atacada pels professors, els companys... i davant d'aquesta situació, Risto demana als seguidors de Virginia que la facin fora del concurs i l'ajudin a triomfar, però fora de l'Academia.



Aquesta setmana sortirà Virginia o Iván. Ho veurem la setmana vinent...