28 de juny 2008

Zapping: sis finalistes a un OT amb manipulació

Ja s'apropa el final d'Operación Triunfo. Només queden sis finalistes i ja quedan pocs programes (encara que a nosaltres ens queden menys) per saber qui serà el guanyador.

No ens enrollarem molt avui, gaudiu de Risto i ja està. Aquesta setmana Chipper després de rebre tots els seus elogis aquesta setmana ha rebut de valent.



Independentment de si ha de ser criticat o no, és impagable el seu intent de parlar castellà en el discurset que van haver de fer els finalistes. Deixant de banda el seu discurs, a nivell vocal no té cap discussió la seva qualitat.



Davant de l'actuació de Manu, Risto va fer un diagnòstic certer sobre la mania que tenen de destrossar grans clàssics de la música. Si fa unes setmanes "van profanar la memòria de Kurt Cobain, aquesta setmana han sodomitzat a Jim Morrison a través del profilàctic de José Feliciano". És per tant? Jutgeu vosaltres mateixos.



I com us hem anunciat al programa, us pengem el video que demostra que hi ha hagut manipulació en contra de Virginia. Aquest és un bonus track que no hem escoltat a la ràdio (bàsicament perquè si no es veu no té sentit):