07 de juny 2008

Cap de setmana: Ciència, Playmobils i teatre

Ja hem parlat al llarg del programa de l'Esportíssim i del Mercat d'intercanvi, però tenim propostes més enllà de Molins de Rei per passar el temps lliure aquest cap de setmana.

La primera d'elles és la Festa de la Ciència al parc de la Ciutadella, on tots els amants de la ciència es donaran cita per fer activitats, experiments, jocs, petites xerrades i fins i tot us podreu endur a casa el vostre ADN en una petita ampolla.

Una altra proposta per a nens i per a nostàlgics és el Barna click, una fira de col·leccionistes de Playmobil que té lloc a les Cotxeres de Sants.

També us hem parlat avui de teatre, per un costat us hem recomanat la obra de teatre Dia de partit, de David Plana, en la que podreu veure la graderia d'un partit del Barça però no al Camp Nou sinó al Teatre Lliure. Els protagonistes aquest cop són els aficionats i no els futbolistes. I d'altra banda, a la Sala Gran del TNC, podeu anar a veure El rey Lear, a càrrec del Centro Dramático Nacional. Un clàssic que podeu veure fins demà i del que sobren les explicacions.