14 de juny 2008

Zapping: torna el millor Risto

Una setmana més, al Zapping analitzem Operación Triunfo amb la Gemma Martos.

Risto, tot i criticar a Iván durant setmanes i setmanes, aquesta setmana l'ha deixat la mar de bé. És per tant? Valoreu vosaltres mateixos.



El millor de tot com sempre són les valoracions de Risto, així que quedeu-vos amb elles. A més de deixar pels núvols a Iván, critica a Mimi i la valora només pel seu físic. De fet, el jurat creu que si algun dia aquesta noia grava un disc, s'haura de vendre la portada només. Després d'unes setmanes en les que hem vist a un Risto en hores baixes, torna el que més ens agrada i el que fa que fer aquesta secció en el programa valgui la pena.



El premi a la pitjor actuació d'aquesta setmana se l'emporta Mimi. Si voleu patir, escolteu.



Risto també ha criticat la versió que ha fet Pablo per la Expo Saragossa. Tot i això, Risto l'ha pujat de nivell. Ha passat de ser pianista d'hotel a intèrpret de creuer. El més important és que Risto ja li ha possat nom artístic: a partir d'ara Pablo és Chepablo, degut a la txepa que li surt quan canta. Això va provocar cert enfrontament entre el jurat i el concursant, i així ho podeu veure al primer video d'aquest repàs a la gala número 9 d'Operación Triunfo.