14 de juny 2008

Cap de setmana: Festa popular al castell de Montjuic i molt més

Demà diumenge podeu pujar al castell de Montjuic, perquè l'Ajuntament de Barcelona vol retornar-lo simbòlicament a la ciutadania. D'aquesta manera, oferirà una jornada de portes obertes per conèixer el castell. També hi hauran diferentes activitats per grans i petits com un cercavila i tallers pels nens. Els més grans, segur que gaudeixen amb el concert de Raimon. I tant uns com altres es lleparan els dits amb la fideuà que hi haurà al migdia.

La proposta cultural d'aquesta setmana és per aquells amants de Mercè Rodoreda. En el marc de l'Any Rodoreda, el Palau Robert exposa fins demà una recreació d'algunes de les seves obres més importants barrejant la ficció amb la autèntica història d'una de les escriptores més importants de la literatura catalana.

I si voleu gaudir de música aquesta mateixa nit us recomanem el concert de Chenoa a l'Auditori de Barcelona. La cantant, sorgida d'Operación Triunfo, continua demostrant la seva vàlua i aquesta nit ho farà presentant en directe el seu últim treball, "Absurda Cenicienta", on les lletres han estat escrites per ella mateixa. "Todo irá bien" va ser el primer senzill d'aquest treball.