07 de juny 2008

Zapping: Actuacions vergonyoses i Chipper cantant en castellà a OT

Aquesta setmana ha marxat Tania S. i continua en el programa Virginia, de la que Risto es considera fan declarat. I és que en El futur és ara no ens importa qui marxi i qui no, sinó l'espectacle que fa el membre més controvertit del jurat.

En el seguent video podeu veure el seguit de nominacions que ha fet Risto a la gala d'aquesta setmana:



Deixant de banda, Carlos Baute ha anat a cantar aquesta setmana. Entre que no era el millor dia del pobre i els problemes tècnics ens va deixar una actuació digna d'ensenyar a l'Academia per explicar-los el que és fer el ridícul a sobre d'un escenari.



Davant d'això, Risto es va quedar amb les ganes de nominar-lo. Deixant de banda això, en el programa continuem tenint la sensació de que Chipper no s'entera de res. Ell diu que sí a tot amb el cap, però realment li dóna igual el que li diguin perquè no ho enten.



Davant de l'actuació de Chipper hi ha diferents opinions entre els colaboradors. La Maria creu que ho va fer molt bé però la Gemma diu que no és per tant i que li van retallar la cançó. Mentrestant, el Polo i el David - qui us escriu - continuen repassant les actuacions d'Esther amb el televisor silenciat.