21 de juny 2008

Cap de setmana: Concerts gratuits, Sopars sota les estrelles i molt més

Després de repassar l'agenda d'activitats d'aquest cap de setmana a Molins de Rei ens desplaçem més enllà de la nostra vila per conèixer diferents propostes de cap de setmana.

La primera és una exposició que podeu visitar fins demà. Es tracta de "Els colors de l'aigua", a l'Espai Cultural Caja Madrid. Si no teniu prou amb la Expo Saragossa dedicada a l'aigua, una exposició temàtica que ens presenta les diferents tonalitats del líquid element.

Una altra proposta pot ser anar al teatre. "Jump" és un espectacle d'arts marcials barrejats amb humor.

Potser sou d'aquells que us agrada més anar a sopar que al teatre. Doncs una proposta ben original són els "Sopars amb estrelles". Es tracta de passar una vetllada a l'Observatori Fabra, sopant amb unes vistes panoràmiques de la ciutat de Barcelona inigualables. A més, es pot visitar les instal·lacions de l'observatori i aprendre curiositats per apropar-nos al cel que cada nit ens aixopluga. Aquesta activitat la podeu fer durant tot l'estiu.

Una activitat que només podeu fer avui és la que es celebra degut al Dia de la Música, del que hem parlat al programa. Enguany hi haurà actuacions gratuites a la plaça de l'Odissea (al Maremàgnum). A les cinc de la tarda, Manos de Topo, a les 18:15, Nubla. A partir de dos quarts de vuit comencen els plats forts, amb Facto Delafé y las flores azules, La Casa Azul (21:00 hores) i Gertrudis per acabar (22:30 hores).