31 de maig 2008

Zapping: l'anàlisis de Eurovisión

La setmana passada vam dedicar gran part del programa a parlar d'Eurovisión. Les nostres previsions donaven com a guanyadors a Rússia o Ucraïna. I finalment va ser Rússia la guanyadora amb un noi anomenat Dima Bilan i que anava amb un patinador que donava voltes tota l'estona. És una de les poques vegades que els pronòstics fets a "El futur és ara" es van complir.



El sector masculí del programa preferíem la victòria de Ucraïna, amb Ani Lorak, per un parell de raons obvies i unes cames d'infart que ratificareu al veure el vídeo.



El parell de raons obvies van posar nerviós a Uribarri que es va demostrar tota l'estona a favor d'aquesta noia. No volem saber si havia de passar la fregona després d'aquestes actuacions.

La tercera classificada va ser Grècia, una noia similar a la d'Ucraïna, i és que sembla que està de moda portar noies que cridin l'atenció del sector masculí. Una bona manera de captar audiència.



Però deixant de banda les actuacions, a nosaltres el que de veritat ens va agradar va ser Uribarri. A més de les seves opinions sobre les noies que apareixien a l'escenari (totalment d'acord Uribarri!), ell anava allà amb les seves estadístiques i com tot és política, era un no parar d'encertar abans que diguessin les votacions. Com si estigués a casa seva, ho anava comentant. En fi, cap sorpresa a Eurovisión. Els del "Sé lo que hicisteis..." van recollir els encerts que feia Uribarri de manera continuada.



I no podíem acabar d'una altra manera aquesta setmana: amb l'actuació de Rodolfo Chikilicuatre a la gala d'Eurovisión, que finalment va quedar 16è, però almenys ens ha fet passar moments divertits al programa.