24 de maig 2008

Zapping: Adéu a Esther de OT

Aquesta setmana finalment el públic ha enviat missatges per expulsar a Esther, la nostra favorita des d'El Futur és ara, ja que juntament amb Risto era l'ànima del programa.

Tot i això, Risto fins l'últim dia va valorar l'actuació d'Esther, i ens hem adonat que la noia era més intel·ligent del que pensàvem i resulta que és una cínica. A més, Risto va apuntar una evidència: "es un placer para la vista, y un dolor para el oído".


Què no creieu que és per tant? Aquesta és l'última actuació, amb una cançó titulada "Adiós".


El sector masculí del programa, igual que Risto, esperem veure-la algun dia a les pàgines centrals d'alguna revista. Continuarem informant.

Tot i això, hem parlat de més coses d'Operación Triunfo. Sembla ser que Risto ha considerat que a partir d'ara, sense Esther al programa, ha començat el concurs de veritat. A més, critica al director de l'Academia ja que els concursants li prenen una mica el pèl. Fins i tot parla de bullying entre els concursants. Risto, en la seva línia.


Ara, que si el tema d'Esther ens feia mal, el que escoltareu ara és pitjor encara. Qui té la magnífica idea de versionar a Nirvana a Operación Triunfo. Risto denomina l'actuació com un "baile del gorila" i va assegurar que "una cançó de Nirvana a OT és com una orgia de Telettubbies". De fet, el jurat aposta per fer una reserva natural de cançons que no podrien ser versionades en les que haurien d'estar Nirvana, Bruce Springsteen...


I no és per menys, jutgeu vosaltres mateixos... El primer vídeo és l'actuació d'un parell d'OT i el segon és Kurt Cobain i els seus. En els dos vídeos és la mateixa cançó (Smells like teen spirit), la diferència però, és substancial.