24 de maig 2008

Eurovisión: els favorits i els freakys

Avui a la nostra secció d'actualitat hem comptat amb la col·laboració de la Gemma Martos, que ens ha explicat quins són els favorits de cara a la gala d'Eurovisión d'aquesta nit.

Primer de tot hem parlat de les semifinals. Ens hem lamentat enormement de l'eliminació del gall d'indi d'Irlanda i de la Gisela. El primer era un freaky molt peculiar al que donava recolzament el Rodolfo Chikilicuatre i que anava com nosaltres, prenent-se el concurs a broma tal i com hem fet nosaltres.


La segona era la triunfita que després d'una primera experiència fent els cors de la Rosa d'Espanya ja fa uns anys, ara anava en representació d'Andorra. L'estilisme desastrós possiblement va ser una de les raons del fracàs. Si us plau, que facin alguna cosa amb l'estilista!


Centrant-nos en la gala d'aquesta nit, la Gemma, l'experta en el concurs, ens ha destacat dos grans favorits: Ucraïna i Rússia.

Ucraïna es presenta amb Ani Lorak, una noia molt famosa al seu país i que és una de les favorites segons la premsa especialitzada. La posada en escena i la bellesa de la noia són alguns dels seus punts més forts.

Rússia es presenta amb Diman Bilan, que va a Eurovisión per segon cop, aquest cop disposat a guanyar. Apareix amb un muntatge molt espectacular amb un patinador de fons, una posada en escena interessant per un cantant amb estil Enrique Iglesias.


D'altres destacats són Armènia (que també porta una noia per guanyar punts), Bòsnia (pel seu punt freak, que ens ha donat una mica de por), Grècia (cançó al més pur estil Beyoncé, amb una cantant molt atractiva), Letònia (Piratas del Caribe 100%), França (amb un home amb una perruca de colors al cap) i Sèrbia (que és l'amfitriona).

Però per suposat, el gran favorit des d'El futur és ara no podia ser un altre que Rodolfo Chikilicuatre.


El nostre reporter intrèpid ha anat al carrer per saber quina és l'opinió de la gent respecte la participació de Chikilicuatre a Eurovisión. Hem trobat a gent que no està gens d'acord amb el representant i d'altres que creuen que és divertit. No hi ha opinió clara al respecte, veurem que diuen les audiències aquesta nit.

Podreu veure la gala d'Eurovisión aquesta nit a partir de les 9 a TVE. Encara que a partir de les 6 ja comença un especial amb moments previs, comentaris i aquestes coses que no aguanta ningú.