31 de maig 2008

Cap de setmana: Cerveses, maig del 68 i volei platja sense platja

A més de parlar de la Fira del Col·leccionisme i Brocanters que s'ha fet aquest matí, hem fet diferents propostes de cap de setmana molt interessants.

A Molins de Rei aquest cap de setmana podeu anar a la plaça de la Llibertat a la FiraBirra, una fira on podreu fer un tast de tot tipus de cerveses acompanyats de música i un bon ambient.

Res a veure amb les cerveses, fins avui podeu veure una exposició fotogràfica de Göksin Sipahioglu a l'Institut Francès. A través de la seva càmera, retrata les imatges que altres no van ser capaços de captar d'aquell mes mític i del que tant s'està parlant aquests dies: el maig del 68.

Si en comptes de veure fotografies històriques voleu veure cossos bronzejats pel sol podeu anar a la platja o anar a Montjuic. Amb el MNAC de fons, durant tota aquesta setmana i fins demà diumenge s'està fent el Swatch Fivb 2008, que és un torneig internacional de volei platja, però en una pista artificial. Curiós si més no.

I si us agrada l'aeromodelisme podeu anar al Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya, a Terrassa, demà diumenge. Fan una jornada de portes obertes i diferents activitats i exhibicions relacionades amb l'aeromodelisme.

Teníem més propostes però el temps se'ns ha tirat a sobre perquè aquesta setmana hem acomiadat al Ricard Gimeno i l'Oreig Canela, que ens han ofert l'última secció de Músiques de la temporada. Bon estiu a tots dos!