31 de maig 2008

Zapping: el teatre de Risto i Àngel i les cançons destrossades

Una setmana més, analitzem Operación Triunfo. Ens agrada perquè ja no és un concurs de cant, sinó que s'ha convertit en un reality-show i precisament per això el tractem.

Totes les setmanes hi ha hagut polèmica entre Risto Mejide, Àngel Llàtzer i Jesús Vázquez. Aquesta setmana, el presentador ha fet de pacificador i Risto i Àngel han fet les paus. Això sí, s'han deixat les coses ben clares. I per no fer-ho... amb els guionistes que hi ha darrere!



Bravo per com estan explotant una cosa que no dóna més de si. Nosaltres, com sempre, estem del bàndol de Risto Mejide, que a més ha dit que això només s'assembla a Gran Hermano, i això sumat a l'aparició en el nostre programa de Mercedes Milà ens ha provocat una gran excitació.

Poca cosa més hi ha aquesta setmana per comentar de la gala. Hem destacat la valoració de Risto a Sandra. El jurat ha demanat perdó a la concursant amb molta ironia i rep els insults per part del públic, al que Jesus Vázquez ha de recriminar. Veiem que aquest any el públic, els concursants... tots són molt educats. En definitiva, l'únic que ha tingut una mica d'emoció és que Sandra s'ha atrevit a contestar a Risto, però res de l'altre món.



I en el programa continuen atrevint-se a versionar cançons sagrades. Aquesta setmana ha estat el torn de "Creep" dels Radiohead, que ha cantat Virginia. Evitem la comparació perquè diuen que són odioses i aquest cop ens l'estalviem. Encara que dimarts vinent cantaran una de Michael Jackson, prepareu-vos!



I la setmana vinent també faran cantar al senyor Chipper, el millor cantant de l'edició que li tocarà defensar una cançó d'Alejandro Sanz, i el pobre no té ni idea de castellà.