30 de juny 2009

Homenatge a Michael Jackson

Algú vol tornar a escoltar el petit homenatge d'El Futur és Ara a la figura de Michael Jackson?

Si no ho heu escoltat abans esperem que us agradi.


28 de juny 2009

El Joc de l'Esport, especial Esportíssim


El dia 20 de juny del 2009 es van concentrar el gruix de les activitats de l'Esportíssim 2009 a Molins de Rei.

El Joc de l'Esport va comptar amb un equip d'excepció format per Estel Tort, Genma Martos, Guillem Galdón i David Guerrero a les conexions en directe desde els diferents punts àlgids de l'Esportíssim, Oreig Canela al control de so i Jose Polo intentant controlar tot el "cotarro".

El resultat: una hora de ràdio dedicada a aquest Esportíssim que ha tingut com a activitats centrals les 24 hores de futbol sala de Molins de Rei i l'estrena oficial amb una jornada de portes obertes del municipal Ricard Ginebreda entre altres moltes activitats.

Us deixem amb la versió íntegra del Joc de l'Esport, especial Esportíssim.


26 de juny 2009

Aquest dissabte, homenatge a Michael Jackson

Teniem una entrevista preparada per aquest dissabte molt interessant i que hem aplaçat per a un altre día. Per què? La raó és que l'actualitat ens ha sobrepassat. Ahir a la nit ens sobtava la noticia de la mort de Michael Jackson. El rei del pop ens ha deixat i podem dir sense dubtar-ho ni un moment que ha mort un mite. Per aquesta raó, volem dedicar l'espai de l'actualitat de demà a conèixer una mica més al Michael Jackson i la seva música.

I a vosaltres, què us sembla la carrera musical del Jacko? Alguna de les seves cançons es troba a la banda sonora de la vostra vida? Què en penseu del que va fer amb la seva vida? Podeu deixar-nos un comentari o enviar-nos un correu electrònic a elfuturesara@gmail.com.

A més de tot això, demà tenim l'última secció del Músiques d'aquesta temporada. El Ricard Gimeno marxa ja de vacances i ens ha escollit una música ben especial. Nosaltres encara no marxem de vacances, no patiu, encara ens queden unes quantes setmanes de feina.

I en el Zàpping, analitzarem el tractament que els mitjans han donat a la mort de Michael Jackson. I seguint en aquesta línia musical que ens espera en el programa de demà, baixarem el nivell de cop i ens endinsarem en el curiós personatge de Elias, concursant d'Operación Triunfo, que és d'aquells que marquen història. O potser, podriem dir que són memorables les destrosses musicals que ha fet. Millor això si, han estat les valoracions que ha fet el Risto d'ell.

Tot això i la resta de seccions habituals, com cada dissabte, demà de 10 a 2 del migdia.

22 de juny 2009

El Festival Grec de Barcelona 2009 es posa en marxa

Cada estiu la ciutat de Barcelona s'omple d'actors, actrius, ballarins, musics, cantants i artistes de tota mena. A diferents punts de la ciutat s'hi poden trobar concerts, obres, espectacles de circ, de dansa i moltes coses més. Tots aquests actes formen part d'un festival que any rere any fa gaudir als ciutadants de bona cultura i art. Es tracta del Festival Grec de Barcelona que enguany arriba a la seva 33a edició.
El passat dissabte dia 20, es va inaugurar aquest festival amb un espectacle de circ provinent d'Itàlia, la cultura convidada d'aquest any. L'espectacle, titulat "El Jardí dels estels", es va poder veure durant el cap de setmana al Teatre Grec de Barcelona, situat a la muntanya de Montjuïc, punt central del festival.
Des d'aquest moment i fins al proper dia 2 d'agost, es podran veure més de 60 espectacles de teatre, dansa, música i circ en 26 espais diferents de la ciutat comtal. El Grec 2009 oferirà a tots els públics una proposta artística variada i cohesionada per la qualitat de tots els seus espectacles. Una edició dedicada, segons el delegat de cultura, Jordi Martí, "als més curiosos" i on destaquen, en paraules del director Ricardo Szwarcer, "l'extens arc de col·laboracions i coproduccions tant a nivell nacional com internacional, que ens porta a presentar 17 espectacles de nova creació".
En aquest Grec 2009, a més a més, hi seran presents alguns del grans talents de l'escena internacional i del país com Calixto Bieito, Lluís Pasqual, Jordi Savall, Joan Ollé, Georges Lavaudant, Keith Jarrett, Amos Gitai, Robert Lepage, Romeo Castellucci, Sylvie Guillem, Lluís Soler, Rosa Novell, Khaled, Jeanne Moreau, Mayte Martin i Eusebio Poncela, entre molts altres.
Des del nostre programa us anirem informant més detalladament quins són els espectacles que es podran veure al festival d'aquest any, però pels que volgueu informació ràpida i al moment, teniu l'opció d'entrar a la web del festival www.bcn.es/grec.

18 de juny 2009

Comença l'Esportíssim

Ja és aquí l'Esportíssim, les dates marcades per a que Molins de Rei es vesteixi de curt i dediqui una pila d'activitats dedicades a l'esport.


El cap de setmana passat es va iniciar el I Torneig Vila de Molins de Rei de futbol on tots els equips del C.F Molins de Rei van ser presents. El cartell presentava molts del equips de la zona. Destacava el torneig a quatre a la categoría aleví amb la presència del FC Barcelona, RCD Espanyol, Athlètic Club de Bilbao i E.F Molins de Rei. La victòria se la va emportar el Barça en una disputada final contra l'Espanyol. Els de casa nostra van acabar en quarta posició al perdre la final de consolació contra els lleons.

Aquest cap de setmana el I Torneig Vila de Molins de Rei segueix endavant amb més partits i un altre quadrangular, en aquest cas aleví femení, amb la presencia del Barça, l'Espanyol i el Centre d'Esports Sabadell.

En el Joc de l'Esport vam parlar amb Alberto Martínez, coordinador del Molins de Rei C.F, qui ens va explicar tot el procès per organitzar el torneig i el que significa per a l'entitat de la vila. La nostre companya Estel Tort va ser present al camp de futbol Josep Raich per fer una conexió en directe.

El dissabte passat també es va disputar el VI Torneig Vila de Molins de Rei d'hoquei patins. Vam repassar en que consistia aquest torneig amb el Manel Monlleó, màxim responsable de la secció d'hoquei del CE Molins de Rei.

Vam acabar amb la presència d'Ines Solana, capitana del sénior femení d'hanbol del CE Molins de Rei, que ens explicava la derrota del seu equip a les semifinals de la Copa Catalana.

Si voleu escoltar El joc de l'Esport, cliqueu en l'enllaç inferior.

13 de juny 2009

Aquest dissabte, conflictes laborals

Aquest dissabte a El Futur és ara tractarem en profunditat un problema laboral al que s'enfronten els treballadors de Clece, l'empresa que s'encarrega de la neteja de moltes dependències municipals. els treballadors i les treballadores surtin al carrer a manifestar-se i reivindicar els seus drets laborals. Conèixerem el cas de prop amb el representant sindical de l'empresa al Baix Llobregat i parlarem amb treballadores que ens explicaran de primera mà quines són les seves condicions de treball.

En el Zàpping, a les 12.40 parlarem de ràdio. Fa un mes es van entregar els premis Ràdio Associació. Demà parlarem amb els guanyadors del premi a millor programa de ràdio local i els guanyadors d'innovació. El premi Ràdio Associació a millor programa local se l'han endut els companys del Hores Extres, de Ràdio Premià de Mar. Conversarem una estona amb el director del programa, Toni Sáez, i la presentadora, Maria Martí. Pel que fa al premi Ràdio Associació d'Innovació ha caigut en mans del Toc d'hoquei, programa que com bé indica el seu nom es centra exclusivament en el món de l'hoquei i s'emet a 15 emisores de tota Catalunya. Tindrem amb nosaltres al Sergi Sabaté, el seu artífex.

A tot això, sumeu-li les seccions habituals, on el Xavier Viader ens explicarà de què està feta la Terra i si és possible arribar al nucli d'aquesta, l'Oreig ens començarà a explicar el que es podrà veure al Festival Grec d'enguany, la Cristina Fernández ens parlarà d'un conflicte internacional com és habitual, repassarem les estrenes cinematogràfiques amb el Jaume Claver... i molt més, a El futur és ara, des de les 10 del matí fins a les 2 del migdia. Us hi esperem.

Per cert, aquesta setmana la primera hora del programa anirà a càrrec del Jose Polo, qui també es farà càrrec com és habitual de El Joc de l'esport a partir de les 13.30 juntament amb la Estel Tort.

09 de juny 2009

Casals d'estiu, Torneig Plum de volei, Campionat del món d'halterofília, Copa Catalana d'handbol femení i destitució de Leo del Valle



Dissabte passat vam parlar de diversos temes en El Joc de l'Esport.

L'inici va estar marcat pels diferents casals d'estiu esportius que es faran durant els mesos de calor a Molins de Rei. Isabel Gavaldá ens parlava de la segona edició del Casal d'Estiu del club que presideix, el Club Gimnàs Molins de Rei.
Jordi Queraltó, president del Molins de Rei Club de Futbol en portava l'informaciò sobre el Campus de tecnificació de futbol.
Miquel Sánchez, jugador del sénior masculí de bàsquet, ens explicava en que consisteixen els campus de la federació catalana de bàsquet.
El Club Natació Molins de Rei organitza el seu propi campus, entrevistàvem a la seva coordinadora Lluísa Gonzalez.
Ens faltava parlar sobre el campus del Club Futbol Sala Molins 99, el proper dissabte día 13 tindrem al president, Jaume Soler, per a que ens porti tota l'informaciò.

Seguiem en el programa parlant de la primera ediciò del Torneig Plum de voleibol femení. Aquest va ocupar les activitas del poliesportiu desde les 9 del matí fins les 11 de la nit. La coordinadora del torneig i jugadora del sénior, Reyes Gascon, ens comentava en directe els orígens i el format d'aquest torneig.

Molins de Rei va tindre presència en els passats campionats del món d'halterofília de Tailàndia. Els germans García, Gisela i Ismael, van viatjar amb la selecció i la mitjana de la família ens comentava la seva actuació on va acabar en novena posició a la categoría de 44 kg.

El sénior femení d'handbol segueix a la Copa Catalana i s'enfrontava contra el posiblement millor equip de Catalunya, l'Amposta. La gran capitana Ines Solana ens deia com afrontaven aquest partit.

Per acabar, vam encarar una de les notícies de la setmana amb el seu protagonista. Leo del Valle ha estat destituit del cárrec d'entrenador del sénior masculí de bàsquet del CE Molins de Rei desprès de portar el seus nois fins aconsguir l'ascens a segona catalana.

Com sempre, us deixem l'enllaç per escolar El Joc de l'Esport íntegrament.



Secció Músiques

Secció Músiques del programa El futur és ara de Ràdio Molins de Rei.
Emissió del 6 de juny de 2009

BEETHOVEN - Septet

Secció Músiques

Secció Músiques del programa El futur és ara de Ràdio Molins de Rei.
Emissió del 30 de maig de 2009

BRAHMS - Valsos amorosos

Secció Músiques

Secció Músiques del programa El futur és ara de Ràdio Molins de Rei.
Emissió del 23 de maig de 2009

GUINOVART - Arion i el dofí

05 de juny 2009

Enquesta: Aniràs a votar diumenge?

Tot fa preveure que aquest diumenge l'abstenció serà la gran protagonista de les eleccions europees. A El futur és ara volem parlar-ne aquest dissabte d'aquestes eleccions. Perquè són importants? Què es decideix a Europa? Aquestes són algunes de les qüestions que ens plantegem respondre durant la primera hora del programa d'aquesta setmana.

També sortirem al carrer amb el nostre reporter intrèpid per saber si aniran a votar diumenge els molinencs. A més, aprofitant les noves tecnologies i aquesta progressiva introducció que estem fent d'elles en el nostre programa, us demanem a tots els oients que participeu en l'enquesta que hi ha a la barra lateral per fer el nostre particular sondeig entre els oients de El futur és ara.

Actualització: El resultat de l'enquesta ha estat el següent:

PSC-PSOE: 25%
Iniciativa Internacionalista: 25%
CiU: 16%
ICV: 16%
Vot nul: 8%
No aniré a votar: 8%

Gràcies a les 12 persones que han deixat el seu vot.