09 de juny 2009

Casals d'estiu, Torneig Plum de volei, Campionat del món d'halterofília, Copa Catalana d'handbol femení i destitució de Leo del Valle



Dissabte passat vam parlar de diversos temes en El Joc de l'Esport.

L'inici va estar marcat pels diferents casals d'estiu esportius que es faran durant els mesos de calor a Molins de Rei. Isabel Gavaldá ens parlava de la segona edició del Casal d'Estiu del club que presideix, el Club Gimnàs Molins de Rei.
Jordi Queraltó, president del Molins de Rei Club de Futbol en portava l'informaciò sobre el Campus de tecnificació de futbol.
Miquel Sánchez, jugador del sénior masculí de bàsquet, ens explicava en que consisteixen els campus de la federació catalana de bàsquet.
El Club Natació Molins de Rei organitza el seu propi campus, entrevistàvem a la seva coordinadora Lluísa Gonzalez.
Ens faltava parlar sobre el campus del Club Futbol Sala Molins 99, el proper dissabte día 13 tindrem al president, Jaume Soler, per a que ens porti tota l'informaciò.

Seguiem en el programa parlant de la primera ediciò del Torneig Plum de voleibol femení. Aquest va ocupar les activitas del poliesportiu desde les 9 del matí fins les 11 de la nit. La coordinadora del torneig i jugadora del sénior, Reyes Gascon, ens comentava en directe els orígens i el format d'aquest torneig.

Molins de Rei va tindre presència en els passats campionats del món d'halterofília de Tailàndia. Els germans García, Gisela i Ismael, van viatjar amb la selecció i la mitjana de la família ens comentava la seva actuació on va acabar en novena posició a la categoría de 44 kg.

El sénior femení d'handbol segueix a la Copa Catalana i s'enfrontava contra el posiblement millor equip de Catalunya, l'Amposta. La gran capitana Ines Solana ens deia com afrontaven aquest partit.

Per acabar, vam encarar una de les notícies de la setmana amb el seu protagonista. Leo del Valle ha estat destituit del cárrec d'entrenador del sénior masculí de bàsquet del CE Molins de Rei desprès de portar el seus nois fins aconsguir l'ascens a segona catalana.

Com sempre, us deixem l'enllaç per escolar El Joc de l'Esport íntegrament.