13 de juny 2009

Aquest dissabte, conflictes laborals

Aquest dissabte a El Futur és ara tractarem en profunditat un problema laboral al que s'enfronten els treballadors de Clece, l'empresa que s'encarrega de la neteja de moltes dependències municipals. els treballadors i les treballadores surtin al carrer a manifestar-se i reivindicar els seus drets laborals. Conèixerem el cas de prop amb el representant sindical de l'empresa al Baix Llobregat i parlarem amb treballadores que ens explicaran de primera mà quines són les seves condicions de treball.

En el Zàpping, a les 12.40 parlarem de ràdio. Fa un mes es van entregar els premis Ràdio Associació. Demà parlarem amb els guanyadors del premi a millor programa de ràdio local i els guanyadors d'innovació. El premi Ràdio Associació a millor programa local se l'han endut els companys del Hores Extres, de Ràdio Premià de Mar. Conversarem una estona amb el director del programa, Toni Sáez, i la presentadora, Maria Martí. Pel que fa al premi Ràdio Associació d'Innovació ha caigut en mans del Toc d'hoquei, programa que com bé indica el seu nom es centra exclusivament en el món de l'hoquei i s'emet a 15 emisores de tota Catalunya. Tindrem amb nosaltres al Sergi Sabaté, el seu artífex.

A tot això, sumeu-li les seccions habituals, on el Xavier Viader ens explicarà de què està feta la Terra i si és possible arribar al nucli d'aquesta, l'Oreig ens començarà a explicar el que es podrà veure al Festival Grec d'enguany, la Cristina Fernández ens parlarà d'un conflicte internacional com és habitual, repassarem les estrenes cinematogràfiques amb el Jaume Claver... i molt més, a El futur és ara, des de les 10 del matí fins a les 2 del migdia. Us hi esperem.

Per cert, aquesta setmana la primera hora del programa anirà a càrrec del Jose Polo, qui també es farà càrrec com és habitual de El Joc de l'esport a partir de les 13.30 juntament amb la Estel Tort.