18 de juny 2009

Comença l'Esportíssim

Ja és aquí l'Esportíssim, les dates marcades per a que Molins de Rei es vesteixi de curt i dediqui una pila d'activitats dedicades a l'esport.


El cap de setmana passat es va iniciar el I Torneig Vila de Molins de Rei de futbol on tots els equips del C.F Molins de Rei van ser presents. El cartell presentava molts del equips de la zona. Destacava el torneig a quatre a la categoría aleví amb la presència del FC Barcelona, RCD Espanyol, Athlètic Club de Bilbao i E.F Molins de Rei. La victòria se la va emportar el Barça en una disputada final contra l'Espanyol. Els de casa nostra van acabar en quarta posició al perdre la final de consolació contra els lleons.

Aquest cap de setmana el I Torneig Vila de Molins de Rei segueix endavant amb més partits i un altre quadrangular, en aquest cas aleví femení, amb la presencia del Barça, l'Espanyol i el Centre d'Esports Sabadell.

En el Joc de l'Esport vam parlar amb Alberto Martínez, coordinador del Molins de Rei C.F, qui ens va explicar tot el procès per organitzar el torneig i el que significa per a l'entitat de la vila. La nostre companya Estel Tort va ser present al camp de futbol Josep Raich per fer una conexió en directe.

El dissabte passat també es va disputar el VI Torneig Vila de Molins de Rei d'hoquei patins. Vam repassar en que consistia aquest torneig amb el Manel Monlleó, màxim responsable de la secció d'hoquei del CE Molins de Rei.

Vam acabar amb la presència d'Ines Solana, capitana del sénior femení d'hanbol del CE Molins de Rei, que ens explicava la derrota del seu equip a les semifinals de la Copa Catalana.

Si voleu escoltar El joc de l'Esport, cliqueu en l'enllaç inferior.