26 de juny 2009

Aquest dissabte, homenatge a Michael Jackson

Teniem una entrevista preparada per aquest dissabte molt interessant i que hem aplaçat per a un altre día. Per què? La raó és que l'actualitat ens ha sobrepassat. Ahir a la nit ens sobtava la noticia de la mort de Michael Jackson. El rei del pop ens ha deixat i podem dir sense dubtar-ho ni un moment que ha mort un mite. Per aquesta raó, volem dedicar l'espai de l'actualitat de demà a conèixer una mica més al Michael Jackson i la seva música.

I a vosaltres, què us sembla la carrera musical del Jacko? Alguna de les seves cançons es troba a la banda sonora de la vostra vida? Què en penseu del que va fer amb la seva vida? Podeu deixar-nos un comentari o enviar-nos un correu electrònic a elfuturesara@gmail.com.

A més de tot això, demà tenim l'última secció del Músiques d'aquesta temporada. El Ricard Gimeno marxa ja de vacances i ens ha escollit una música ben especial. Nosaltres encara no marxem de vacances, no patiu, encara ens queden unes quantes setmanes de feina.

I en el Zàpping, analitzarem el tractament que els mitjans han donat a la mort de Michael Jackson. I seguint en aquesta línia musical que ens espera en el programa de demà, baixarem el nivell de cop i ens endinsarem en el curiós personatge de Elias, concursant d'Operación Triunfo, que és d'aquells que marquen història. O potser, podriem dir que són memorables les destrosses musicals que ha fet. Millor això si, han estat les valoracions que ha fet el Risto d'ell.

Tot això i la resta de seccions habituals, com cada dissabte, demà de 10 a 2 del migdia.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Por favor,

Coja usted y cambia YAAAA, lo de Jacko. Que ordinariez.


Muchas canciones formarán parte de la banda sonora de nuestras vidas. Os recomiendo dos, la archiconocida Billie Jean y la mítica, por la menos para mí, Dirty Diana