19 de juliol 2008

Zapping: Tres finalistes amb el Corazón contento

Nosaltres pleguem una setmana abans que els de Operación Triunfo, però ells ja tenen també pràcticament tot el peix venut. Els tres finalistes són Chipper, Pablo i Virginia i només ens falta saber qui serà el guanyador.

En aquest vídeo teniu en nou minuts totes les opinions de Risto de la gala d'aquesta setmana amb les seves polèmiques de sempre. Crítiques al jurat, valoracions breus però concises, consideracions de prototips als concursants, consells de modèstia, de merchandasing, acudits i ironies de les seves desbordant per tots els costats. Això si, aquesta setmana Pablo es va enfadar i va intentar fer la gràcia per estar a l'alçada de Risto.



I com heu pogut veure, Risto està segur de que guanyara Virginia. La setmana vinent veurem si té raó o no. A dia d'avui el que podem veure és la seva actuació d'aquesta setmana.



I una altra actuació interessant és la que van fer Virginia i Chipper. La cançó és Fever.



Però per acabar la secció d'Operación Triunfo aquesta temporada, no podiem fer-ho amb cap altra cançó que la possible cançó de l'estiu pels fans d'Operación Triunfo: "Corazón contento". Vergonya aliena és la que ens fan sentir els pobres...