19 de juliol 2008

Cinema: Moltes propostes per a l'estiu

Aquest divendres ha arribat als cinemes Hancock, una pel·lícula que només preten que l'espectador s'ho passi bé i que només dura 90 minuts. Una hora i mitja que es passa ràpid, amb acció i entreteniment.



I avui com és l'últim programa de la temporada, el Jaume ens ha deixat totes les propostes interessants per aquest estiu. Preneu nota.

La setmana vinent arriba un remake d'una sèrie dels anys 70, Superagente86, amb l'actor de la segona part de Como Dios.



Una altra pel·lícula interessant que arriba aquest estiu, més concretament el 23 de juliol, la segona part d'Expediente X. Expediente X Creer es la clave, amb els actors de sempre, el David Duchovny i la Gillian Anderson.



I l'1 d'agost arriba la tercera part de La Momia, amb els mateixos actors però ens han canviat la protagonista (el mateix personatge però interpretat per una altra actriu: la Maria Bello). La Momia 3, La tumba del emperador dragón, continua amb els elements clàssics d'aquesta saga d'aventures, canviant les mòmies egipcies per mòmies xineses.



I si la setmana passada parlavem de Kung Fu Panda, a l'agost arriba una altra d'animació pels més menuts: Wall-E, un entranyable robot similar al de Cortocirciuto fet pels de la Pixar.



Famílies i més famílies han aparegut aquesta temporada a la nostra secció de cinema. Aquest cop arriba en forma de musical amb Maryl Streep. Es tracta de Mamma Mia. Si no teniu suficient amb la Nina al teatre o els vinils d'ABBA a casa vostra, una oportunitat per anar al cinema aquest estiu.



El 13 d'agost arriba El caballero oscuro, la nova versió de Batman, amb Christian Bale i Heath Ledger (que ha mort abans de l'estrena).



El 22 d'agost arriba una altra d'acció: Bangkok Dangerous, un altre remake, aquest cop d'una pel·lícula oriental, amb el Nicolas Cage com a assasí professional.



I la darrera proposta del Jaume per aquest estiu és Hellboy II, El ejército dorado. La segona part d'aquest personatge, dirigida un altre cop per Guillermo Del Toro.



Un bon gruix de propostes per gaudir del cinema aquest estiu. El cinema torna quan torni el programa, al setembre!