19 de juliol 2008

Cap de setmana: propostes estiuenques

Aquesta nit hi ha un festival ben curiós a Molins de Rei. Porta per nom Ethereal Fest 2008, un festival que arriba a la seva quarta edició. Consulteu el programa perquè l'estil musical d'algun dels grups és realment curiós. Coses com l'estil industrial-apocalyptic-martial-noise és el que podreu escoltar. Què us sembla?

Un altre estil totalment diferent és el que es podrà fer aquesta tarda a la Barceloneta, on es fa la festa de la Verge del Carme. A les vuit, al moll dels pescadors podreu gaudir del Selectiu de Cantaires de la Barceloneta amb ron cremat. Dos activitats totalment diferents.

I per entretenir els més petits podeu anar al teatre a veure al Mag Lari, que es troba aquests dies al Tívoli amb els seus espectacles de màgia tant captivadors.

Per acabar, com és l'últim programa de l'estiu, us hem fet diferents propostes per a una nit d'estiu.
La primera és sopar al Telefèric de Montjuïc, on fareu un pícnic únic amb la ciutat als vostres peus. Cada dimarts a les nou del vespre podeu tenir aquesta experiencia tant especial.

Un lloc on també podeu fer un sopar ben especial és a l'Observatori Fabra, on podeu fer un Sopar amb estrelles. Una vetllada agradable on també tindreu unes grans vistes i aprendreu astronomia a més de sopar la mar de bé.

I el tercer lloc que us proposem per passar la fresca és Sitges. A l'entorn modernista de Santiago Rusiñol, al Cau Ferrat, hi ha diferents activitats culturals totes les nits de l'estació més calorosa de l'any. Espectacles musicals de tot tipus us aproparan a finals del segle XIX de manera màgica.