05 de juliol 2008

Zapping: el vaixell d'OT arriba al seu port

Aquesta setmana tornen fortes les "ristades" perquè sembla ser que quan es dediquen a posar molta música i poc espectacle l'audiència baixa.

En definitiva, aquí teniu a Risto, que és l'ànima de la secció. Aquesta setmana però comença Noemi defensant a Chipper. És a dir, una altra que entra en el joc dels guionistes per provocar el conflicte amb Risto. Sigui com sigui, el protagonista de la secció assegura que com pitjor va el programa, millor s'ho passa ell. A més, s'ha negat a anar al xat que fan després de la gala després de veure l'espectacle d'Iván la setmana passada.



Deixant de banda polèmiques guionitzades, Risto ha jutjat a Pablo aquesta setmana. Abans però ha saldat uns assumptes que tenien pendents com podeu veure al vídeo superior. Sigui com sigui, Chepablo, canta...



Però a nosaltres ens agrada quan Risto parla a Virginia, el seu amor platònic. Aquest cop Risto creu que no ha estat una de les seves millors nits. Vosaltres que creieu?



I aquesta noia és número 1 en descarregues per iTunes, preneu nota!

I per la setmana vinent reservem l'enfrontament entre Sandra i Risto, que ha estat un dels millors moments de la temporada. Ho sentim, però el temps s'ens ha tirat a sobre. Ja sabeu que a la ràdio qui mana és el rellotge.