12 de juliol 2008

Zapping: Cantar amb les "ingles" i "Corazón contento" a OT

Aquesta setmana no hem tingut a la Gemma amb nosaltres perquè es trobava malament però ha fet la feina des de casa i ens ha deixat explicat tot per tal de que un desconeixedor d'Operación Triunfo - com jo - i tota l'audiència no ens perdéssim cap detall.

Abans d'analitzar la gala d'aquesta setmana, recuperem un moment de la setmana passada que no vam escoltar per falta de temps. Avui l'hem recuperat i analitzat pormenoritzadament. Es tracta de l'enfrontament entre Risto i Sandra, en el que la noia decideix ignorar-lo mostrant la seva falta d'educació.



Una de les millors valoracions de Risto d'aquesta temporada. I tot és fruit de la seva mala pronunciació en anglès (com si parlés a les mil meravelles en castellà...). I és que cantar el Highway to hell dels AC/DC també s'ha de dir que té el seu què.



Sigui com sigui, aquesta noia ja s'ha anat al carrer.

Com sempre, centrem-nos a escoltar les valoracions de Risto Mejide, que diu que ja està fart del concurs. Sembla ser que ja té ganes d'agafar vacances, així que aquesta setmana carrega com és habitual contra tots els concursants menys Virginia. Això si, aquesta setmana considera responsables del fracàs dels alumnes als professors. Però el més entretingut va ser el "pique" amb la companya de jurat, Noemí Galera, com ja va passar la setmana passada. (Cal fer un toc d'atenció als guionistes, que ja s'estan repetint!)



Però vaja, que aquest concurs ja no dóna per més. Que acabi ja si us plau! De moment, a l'Acadèmia queden Manu, Chipper, Pablo i Virginia. Aquesta última és la que va fer la millor actuació segons Risto. Ara la podeu veure, vosaltres que creieu?



Deixant de banda això, l'equip del programa ens hem quedat garrativats amb la següent cançó, que diuen que fins i tot té números de convertir-se en cançó de l'estiu. Si així és, un servidor s'exilia. Li diuen "Corazón contento"...