11 de desembre 2008

Tornem a estar online!

Després d'una pausa bastant llarga tornem a reactivar el blog de El futur és ara. No us penseu que tornem ara a les ones, ni molt menys, que tots aquells que ens escolteu ja sabeu que portem des de principis de setembre setmana rere setmana a l'altra costat de la ràdio fent-vos passar el dissabte de la millor manera possible des de les deu del matí i fins a les dues del migdia.

Hem tornat amb moltes novetats aquesta temporada, amb nous colaboradors.
Des d'aquest setembre, cada dissabte la Cristina Fernández ens porta Extramurs, parlant-nos de conflictes i política internacional, fixant-se especialment en totes aquelles noticies que passen desapercebudes als diaris.

D'altra banda, el Xavier Viader cada setmana ens intenta ensenyar alguna cosa al Culturitzem-nos, un espai en el que parlem de temes molt diversos de manera planera: la crisi econòmica o física quàntica, per al Xavier Viader qualsevol tema és fàcil d'explicar. I així, cada dissabte aprenem coses noves.

I per últim, la Estel Tort s'ha incorporat al nostre equip a la darrera hora del programa. D'una a dues del migdia els esports són els protagonistes a El Futur és ara. L'Estel s'incorpora a la tertúlia per parlar del seu estimat Barça però també ens porta juntament amb el José Polo tota l'actualitat esportiva de Molins de Rei a El Joc de l'Esport.

I moltes més coses de les que parlarem cada dissabte de 10 del matí a 2 del migdia a Ràdio Molins de Rei, i per suposat, aquí, al blog del programa, on podeu dir la vostra sempre que volgueu. Us esperem!

1 comentari:

Anònim ha dit...

El noi que destroça el programa des de les vies de só i no fa més que dir burrades cada vegada que agafa el micro es diu Jose Polo. Sense accent.