17 de desembre 2008

L'hora dels esports al blog del Futur és ara


Fins al moment no hem tingut als nostres lectors gaire al corrent sobre el que fèiem durant l'última hora de programa, però això canviarà aparti d'ara.
Durant l'ultima tertúlia esportiva, precedent al gran clàssic, vam comentar el que esperàvem d'aquest Barça-Madrid.
El sector culé de la taula, Estel Tort i Maria Prats, feien cas al seu ídol Josep Guardiola i no esperaven pas una victòria fàcil. Tot el contrari de la nostre"merengue", Gemma Martos, que tenia por d'una golejada. Al final el partit va donar la raó als primers ja que el Madrid de Juande Ramos va aconseguir perdre per només dos a cero, utilitzant el vell "catenaccio" italià.
Alguna notícia curiosa com les pocs tranquil·les nits del jugador de l'Inter de Milà, Adriano, qui te alguns problemes amb l'alcohol va sergvir per tancar la nostre tertúlia.
El joc de l'esport
En el nostre programa des de la Plaça de la creu vam estar acompanyats per la nostre jugadora més internacional. Laia ens va explicar com es sentia desprès de ser convocada per la selecció catalana de futbol i ens va confessar que no canviaria cap club del mon per el seu estimat Molins de Rei C.F
També va ser amb nosaltres el president del CER Incresa, Martí Zapata, qui va repassar la bona ratxa de resultats que té l'equip amateur últimament. Tot i això l'equip de Manolo Rodríguez segueix en zona de descens a tercera territorial cosa que, òbviament, preocupa al president. Es va parlar sobre les obres del camp de futbol Ricard Ginebreda, les cuals van una mica endarrerires segons Zapata. També ens va desvelar que aquest any no hi aura torneig de Reis al no disposar de camp de futbol propi.