11 de febrer 2009

Jose Polo s'estrena com a titular

Els pocs dissabtes que hem faltat a la nostra cita ha estat per una senzilla raó: el presentador estava de vacances, estava malalt, o inclemències meteorològiques com les de fa tres setmanes ens impedien fer el programa. I es poden comptar amb els dits d'una mà les vegades que hem fallat en dos anys.

Aquest dissabte, tot i que el conductor habitual no estarà, Jose Antonio Polo es posarà al davant del programa. La veu conductora no serà la mateixa, però el Jose Antonio ho farà igual o millor de bé, respectant el format del programa. Per tant, aquest dissabte no faltarà ni el Zapping, ni els esports, ni les tendències, ni les propostes de cap de setmana, a més de la presència de tots els colaboradors habituals.

Així que ja sabeu, aquest dissabte, El futur és ara, amb Jose Antonio Polo.

06 de febrer 2009

En el programa del proper dissabte 7 de febrer...

En el programa d'aquest dissabte parlarem amb el Víctor Niubó, president de l'associació TintinCat, l'associació catalana de tintinaires. El passat mes de gener va fer vuitanta anys de l'emblemàtic periodista de còmic i nosaltres li volem retre el nostre particular homenatge.

En les nostres propostes de cap de setmana destacarem un concert solidari organitzat per la FEDER (Federació Espanyola de Malalties Rares) que es farà el proper dimarts 10 de febrer a la sala Luz de Gas de Barcelona.
Es tracta d'un concert solidari per escalfar motors de cara al proper dissabte 28 de febrer, que és el Dia Mundial de les Malalties Rares. Per això parlarem amb la Isabel Calvo, que és la presidenta de FEDER a Catalunya i ja us anunciem que en el programa del proper 28 de febrer, coincidint amb el Dia Internacional, tornarem a tractar temes relacionats amb les malalties rares.

A tot això, li hem de sumar les nostres seccions habituals, en les que el Xavier Viader parlarà científicament de com es creen ventades com la que vam patir fa dues setmanes, la Gemma Martos comentarà les tendències que es van veure a nivell de moda a la gala dels Goya, el Jaume Claver analitzarà els resultats dels Goya i ens recomanarà les millors pel·lícules que s'estrenen aquesta setmana (en el cas de que hi hagi alguna). A més, al Zàpping analitzarem el final de Gran Hermano que tenim pendents des de fa unes setmanes i que entre programes especials i ventades no hem pogut oferir, la jugada del Wyoming contra Intereconomía i molts altres temes. Aquestes són algunes de les coses que tenim, però ja sabeu que quatre hores donen per molt i també estarà la Cristina Fernández, el Ramon Coll, la Maria Prats i els companys de El Joc de l'esport, Jose Antonio Polo i Estel Tort, oferint les seves seccions habituals.

03 de febrer 2009

El bus ateu

Fa dues setmanes, al programa vam tractar el tema dels autobusos ateus i vam entrevistar al Joan Carles Marset, vicepresident d'ateus de Catalunya, una de les associacions impulsores del missatge "Probablement, Déu no existeix. Deixa de preocupar-te i gaudeix la vida". A la campanya han respost l'Església i la revista Pronto fent una particular versió de l'anunci. Ara, és el torn de dir la nostra.